fredag den 4. oktober 2013

Chattol

På det sidste har vi lavet to meget forskellige chatoller, den første som var sort/turkis kan du se lige her,  den har vi ikke mere, den blev hentet i går og er på vej til København.
Vi får rigtig mange forespørgsler vedr. levering af møblerne, derfor er vi igang med at lave en ordtning hvor vi mod betaling kan køre ud med de lidt større ting, jeg håber vi får alle detaljer på plads i løbet af weekenden.

Det lille chatol her, har vi købt for nylig og den er nu færdig og klar til at drage ud i, om ikke verden så ihvertfald Danmark.  
7 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er det dog blevet lækkert! Den måtte godt stå hjemme hos mig (hvis jeg havde pladsen ) super flot stykke arbejde !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak dejligt at du synes om den for den er faktisk blevet rigtig fin. Der er rigtig kommet gang i kommentarerne rundt om i blogland i denne tid, det er rigtig skønt at få kommentarer på det man går og laver.
   Eva

   Slet
 2. Smukt stykke arbejde, hvad koster den? Og det lyder godt med leverings ordningen, for os som ikke har en kassevogn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den kommer til at koste 950,-kr. Det er åbenbart lidt et problem for nogen at låne en bil, vi får så mange henvendelser om transport, men det er også et rigtig svært område for det tager jo ret lang tid hvis man skal køre til Kbh med et møbel, men vi ser om vi kan få noget til at hænge sammen både tidsmæssigt og omkostningsmæssigt:O)
   Eva

   Slet
 3. Hvor er den skøn- er helt vild med farven! :)

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Jeg har selv blandet farven så jeg har desværre ikke nogen kode på den.
   Eva

   Slet