lørdag den 11. januar 2014

Puder en fredag aften.

Fredag aften, kedelig fjernsyn og masser af energi, hvad gør man så lige??? Jeg slæbte alle de grønne stoffer ind i stuen og fandt noget der kunne bruges til at sy puder af, så skønt endelig igen at sidde ved symaskinen:O)

Den øverste og nr 2 er samme pude, blomster på den ene side og grøn hør og et andet fint grønligt stof på den anden side.


Endnu en pude med to forskellige sider, det grønne er en genbrugs striktrøje og på den anden side det blomstrede stof igen.


For og bagside på pude Nr. 1.

For og bagside på pude Nr. 2.


To puder mere i en lidt anden model, de er lavet af et retro gardinstof og igen det grønne hør stof.

For og bagside på pude nr. 3 og 4Nu hvor jeg var så godt igang, så blev det også til et par stykker af noget nyt stof fra Stof og stil.Dejlig dejlig igen at få motioneret symaskinen lidt.
Fortsat god lørdag.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, det var så dejligt at få kigget lidt på stoflageret igen.
   Eva

   Slet
 2. De er SUPER flotte Eva! Jeg er totalt på genbrugspuderne! Sæt endelig endnu flere forskellige genbrugsstoffer på bag eller forside.... Gamle trøjer, duge osv som du bruger - det er SÅ fedt! Kender du for resten shoppen Fairytea på Etsy og Katwise? De syr trøjer af gamle uldtrøjer, de finder på genbrug... uh hvor er jeg vild med dem! ;-) Fortsæt Eva - er sikker på at maskinen er klar på mere! "Min" er også ved at skulle have sin debut...ret nervepirrende ;-) Den bør i øvrigt have et navn! God lørdag aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak tak........ for alt rosen. Jeg fortsætter så snart jeg har tid. Glæder mig til at se om den gamle maskine kommer til at fungere igen, der er ikke noget værre end en maskine der strejker. Et navn, det er en god ide, jeg siger til hvis et genialt navn dukker op:)
   Eva

   Slet
  2. Den kan da ikke hedde andet en Herdis :-)

   Slet
  3. Også min tanke, og et fint navn til en gammel symaskine:) men måske er det lidt inforstået.
   Eva

   Slet