søndag den 14. april 2013

Lørdagens skønne fund.

Nogen gange er man mere heldig end andre gange når turen går ud i loppelandet, det tog os en lille time i går, og så var vi hjemme igen med dette skønne gamle bord.
 Finn skal lige bruge lidt tid med lim og skruetvinge så bordpladen kommer helt på plads.

Det lille skab her er også rigtig fint men der er også lidt problemer med pladen og lågen som skal fikses.
Men når bare prisen er rigtig så er det ok at der skal arbejdes lidt på sagerne.


Fire stole, som jeg vil eksperimentere lidt med, helt sikkert noget med en masse farve, så må vi se hvordan det falder ud, men det er ret sjovt at lave noget der stikker lidt ud engang imellem:O)


Et meget solidt bord som kræver den store omgang.
Jerngryden var smidt ud til skrot, men den fiskede jeg lige op og tog med hjem, nu står den i haven med påskeliljer og pynter.
Til slut plast bøtten, den er perfekt til papiraffald, vi har også en rød og orange på værkstedet, de passer lige til en stor plastpose.
Hvis heldet er med mig i dag får jeg forhandlet mig frem til nogle teakstole som jeg har kig på men de har indtil nu været for dyre, vi må se hvad der sker.
God søndag

2 kommentarer:

 1. Hej Eva.
  Hvad mon det gamle bord skal koste - uden at der er gjort noget ved det overhovedet ?? Hvad måler det ?
  Kh. Lene, Kalundborg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Prisen kommer til at ligge i den dyre ende af hvad vi er vant til her i vores lille biks, jeg tror faktisk at den kommer over 1000,-kr men vi skal lige have kigget nærmere på den inden vi sætter en fast pris, det er et super fint gammelt bord.
   Målene er L:77 B:52 H:64
   Eva

   Slet