tirsdag den 27. november 2012

Gul og lyserød

De gamle metal guldlamper som blev spraymalet for nylig i en skøn gul farve, har nu fået stofledning.
Min første tanke var at ledningen skulle være sort, men da Helle D. foreslog en lyserød ledning, så gav det da rigtig god mening, Tak for det Helle, nu er de jo blevet fantastiske, ihvertfald når jeg selv skal sige det:O) så kan jeg jo altid afvente jeres skrappe dom:O)10 kommentarer:

 1. super seje ........ hva koster de? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte, de kommer nok op omkring de 275,- pr stk. den der lyserøde stofledning er jo lidt af en investering i sig selv.
   Eva

   Slet
 2. Åh WAUW hvor er de fine - og så lige i min favorit farvekombi - jeg MÅ altså snart en tur ud forbi jer og få set alle de fine ting i laver live :) der er jo ikke langt fra Kalundborg...

  Kh Karina

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Tusind tak alle fire for Wauw og super udtrykkene, det er så skønt at høre især når man også selv synes at resultatet er blevet godt.
   Hvis du sidder derude og kender et sted hvor man kan købe stofledning til billige penge, så vil jeg rigtig gerne have et fif om det, for ledningen er jo i det her tilfælde med til at gøre lampen 100 kr dyrere end hvis der var en alm. hvid ledning på.
   Til Karina: Du skal være så hjertelig velkommen til at komme og ose lidt rundt. og det gælder selvfølgelig jer allesammen, når bare jeg ved at i kommer, så sørger jeg for at der er kaffe på kanden:O)
   Eva

   Slet
 4. Jeg synes det er en rigtig fed kombinationen. Jeg har selv en gul lampe med tyrkis ledning. Det giver altså bare noget ekstra med lidt farve på tilværelsen :)

  Man kan købe stofledning i metermål flere steder på nettet bl.a
  http://www.greenline.dk/Kabel--Ledning-7/Lampe--stofledning-121/Farvet-stofledning-950412
  http://moods.dk/category/ledninger-i-farver-53/
  http://rifraf.dk/stofledninger-1.html
  Men hertil kommer jo så en fatning hvis du ikke har det på lampen i forvejen :)

  Mvh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også købt ledningen hos greenline, for de leverer gratis og hurtigt og har 4m pakker, for ofte er pakkerne kun på 2 eller 3m og så er det lige i underkanten til to lamper:O)De to andre steder har jeg ikke prøvet men dem vil jeg lige kigge på.
   Eva

   Slet
 5. Jeg har føjtet, så jeg har først set dit indlæg nu Eva! De er blevet HELT perfekte - kombien er lækker lækker!!!! Og du havde jo selv løsningen i din header! - pudsigt som løsninger ofte ligger lige for næsen af en, når man har overvejet og overvejet....det handler bare om at få øje på dem...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også selv de er blevet super, og du har helt ret i at man ofte kan overse det der ligger lige for næsen af en:O)
   Eva

   Slet