lørdag den 21. juli 2012

Olie på lærred

Nu er jeg endelig kommet lidt igang med maleriet igen, jeg fik sagt ja til at udstille mine billeder når sommeren går på held, så nu bliver jeg nødt til at fokusere lidt på det, og det er jo også fantastisk når først man går igang. 
Jeg maler med oliemaling så jeg har flere billeder igang på samme tid, det tørrer jo ikke lige i løbet at en time. Jeg har prøvet med akryl men farverne bliver bare ikke så skarpe og klare som jeg gerne vil have dem så indtil nogen kan anbefale en akrylmaling som kan hamle op med oliemalingen, så accepterer jeg tørretiden,
 De her skulle gerne ende med at kunne hænge som et stort billede men også som tre individuelle, lidt spændende.
 Jeg ved endnu ikke helt hvordan denne her skal vende, men nu går jeg igang med anden omgang maling, og så kan jeg rigtig eksperimentere.

6 kommentarer:

 1. Hej! Hvis du efterfølgende lakerer akrylmalerier med Goldens lak, bliver farverne væsentlig klarere og dybere og minder MEGET om oliemaling (det er selvfølgelig øjet der ser!) - det er virkelig et mirakel hver gang...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle, det vil jeg prøve af, for jeg har virkelig prøvet at gå over til akryl da det har mange fordele. Jeg tog et helt år hvor jeg kun malede med akryl og har også forsøgt at lakere malerierne, dog ikke lige med den lak du omtaler.
   Eva

   Slet
  2. Hej Eva. Om Goldens lak er SÅ meget bedre end andre lakker, ved jeg ikke - men med den, er du helt sikker på, at malerierne er ordentligt beskyttede og JEG synes, det virkelig er markant, hvor meget farverne ændrer sig efter lakering...jeg synes netop, de får det "ekstra", som du kan opnå med olien. Men det skal siges, at jeg heller aldrig har været fan af olien... tålmodighed! hmm...Her er et link:
   http://www.stelling.dk/default.aspx?load=main&Data=ProductListPaging&key=2370&paging=1&curpage=1

   Slet
 2. Hold da op, sikke flotte og friske og særdeles sommeragtige farver du har valgt :) - Det er virkelig blevet nogen vellykkede billeder. Jeg kan rigtig godt lide de bløde former og den lidt psykadeliske stil. Jeg har selv lige fået trykt nogen lærredsbilleder i 100% bomuld hos www.sumopix.com - hvilket egentlig var af okay kvalitet. Men må prøve at kaste mig ud i olie på lærred en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skulle du prøve, det er et vanedannende materiale:O)
   Eva

   Slet