torsdag den 28. april 2011

Dagens mest fantastiske fund

Indimellem er lykkens gudinde med på vores vej og det var hun helt klart i dag, se lige dette potpourri af fine ting vi fik med hjem i dag. Jeg ved ikke rigtig hvad der er bedst, køkkenskabet eller kommoden med indbygget toiletbord, eller måske de tre vattæpper, ak ja sikke dog en dejlig loppetur.

7 kommentarer:

 1. hvad sælger i det sidste vattæppe for ? (hvis det er til salg ). Det med de lilla blomster.

  SvarSlet
 2. Hej Marolle Jeg regner med at det skal koste omkring 200 kr, jeg kigger lige lidt mere på det i morgen men det er i ret fin stand, men en anelse falmet i den nederste kant.god aften til dig. Eva

  SvarSlet
 3. Kære Finn og Eva
  Jeg har givet jer en award.
  Jeg håber, at I vil lege med :)

  SvarSlet
 4. Hej.
  Køkkenmøblet øverst - med skufferne forneden, hvad kommer det til at koste?
  Mvh Tina

  SvarSlet
 5. Hej Finn og Eva.
  Billede 2 og 3, hvidt sove værelsesmøbel med spejl, ser ret fint ud?
  Er det stadig til salg?
  Hvordan er målene - højde, bredde og dybde?
  Hvad koster det?

  Forresten, hvor i verden er i, rent geografisk?

  På forhånd tak.

  Kh Lizet

  SvarSlet
 6. Hej Lizet
  Nej desværre det bliver ikke sat til salg, lige det skab er et af de få ting vi selv beholder, det passer perfekt til vores lille hus inde på Amager.
  Men ellers bor vi i Høng, mellem Slagelse og Kalundborg og har alle tingene her så man er velkommen til at komme og kigge på tingene her, men så kan vi tage tingene med til Amager hvor vi har et lille hus i haveforeningen Elmegården på Kongelundsvejen så der er det muligt at afhente hvis det passer bedre. Endelig kører vi indimellem til det Jyske og kan så lave aftaler om at vi tager noget med hvis vi har plads osv.
  rigtig god dag
  Eva

  SvarSlet
 7. øjj så glemte jeg lige at svare Tina, Vi er ikke nået til det endnu, regner med det skal males lyst og der er et lille afslag i den ene af glasskufferne men det bliver nok omkring 400 vil jeg tro.
  god dag også til dig
  Eva

  SvarSlet