lørdag den 11. juni 2016

BYT EN BOG VOGNEN

Jeg har længe gået med en tanke om at vores lille hus-vogn skulle have en funktion som 
BYT EN BOG VOGNEN
Nu er det endelig en realitet, 75 bøger har til en begyndelse fået plads i reolen, vognen er rullet op til vejen så den er nem at komme til for dem der gerne vil bytte en bog.

I går lagde jeg ideen og tilbuddet ud på Høngs lokale facebook side og det fik en overraskende stor og positiv modtagelse. Jer er virkelig glad og taknemmelig for at så mange har tilkendegivet at de har lyst til at bruge BYT EN BOG VOGNEN. 

Der skulle gerne være en del udskiftning i bøgerne og jeg ved heller ikke helt hvor mange bøger der skal være for at udvalget er tilpas stort, men nu starter vi med disse her og så har jeg selv mulighed for at sætte flere bøger ud hvis det bliver nødvendig.
Hvis projektet bliver en succes må vi lige overveje hvordan vi kan lukke af for vind og vejr når efteråret kommer, for tanken er at den skal stå der hele året, så man både tidlig og sent kan svinge forbi og bytte en bog :O)

Rigtig god weekend til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Sikke da en fantastisk idé, der står garanteret masser af bøger og samler støv rundt omkring - nu kan de få nyt liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ret spændt på om det kan fungere, om der kommer flere bøger eller om der forsvinder bøger??? Men ideen med at bøger bliver brugt mere end en gang er helt klart en god ide.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Susanne, jeg ved at det fungerer nogen steder rundt om i landet, håber også Høng er klar til det:)

   Slet