fredag den 21. juni 2013

Vi har fået gaver

Ja faktisk har vi fået to. 
Den fine gamle gyngestol har vi fået forærende af Christina som er en af de mange faste læsere vi har , det har været hendes mormors. Jeg blev faktisk meget glad over at opleve at hun synes den skulle ende her hos os, jeg skal nok lade være med at referere alle de søde ord vi fik med på vejen:O) men det er jo det skønne ved det vi laver, at folk faktisk er utrolig positive overfor os og det vi laver.
Tusind tak Christina, vi skal nok behandle den med stor kærlighed.Og her er en anden gave, tre gamle soveværelses møbler, også her handler gaven om at der er en person derude:) som har det skidt med at smide ting ud og hendes tanke var også at, måske kunne vi sætte lidt nyt liv i de gamle skabe, og det skal vi helt sikkert nok gøre:O)
Tusind tak for at du tænkte på os KM.


Vi har også lige købt et gammelt Københavnerskab igen, men billederne er lidt forsinkede for jeg blev lige nedlagt med noget influenza noget efter weekendens strabadser, jeg skal lige love for at det kan sætte aktiviteten i stå, men nu lysner det igen så måske når jeg billederne i dag.


5 kommentarer:

 1. uh, så må jeg holde øje med din blog i dag - min søn jagter et Københavner skab - han kommer altid et splitsekund for sent til dem der bliver lagt på den blå avis og guloggratis :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu har jeg lagt billederne på, så kan du jo vise den til ham. Jeg synes efterhånden også at de er lidt svære at finde men indimellem er vi jo heldige.
   Eva

   Slet
 2. Åh nej da - god bedring Eva! Vi ses på den anden side ;-) ;-) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er lige det vi gør:O) glæder mig til at høre om "oplevelsen"
   Eva

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at i kan bruge de gamle soveværelses møbler, og hvor i søde sådan at takke for en beskeden tanke der kun koster et opkald. I må jo selv knokle ud og hente dem.

  KH KM.

  SvarSlet